Startpagina

 Geschiedenis

 Achtergrond

 Geven

 Ontvangen

 ANBI

U kunt anoniem helpen door een financiële bijdrage te geven.

Uit solidariteit met hen die het nodig hebben. Houd 10% van uw belastbare inkomen vrij voor goede doelen en geef een deel aan Stuwkracht 10, voor mensen in (plotselinge) nood.

Maar we kijken niet in uw portemonnee: ook met een klein bedrag maakt u Stuwkracht 10 blij.

Want u zegt daarmee dat u ons initiatief steunt.


U kunt eenmalig een gift doen, een jaarlijkse gift

of een periodieke schenking.


Ons banknummer is:


NL30 INGB 0001 2110 10


t.n.v. Stichting Stuwkracht 10 te Wognum


Informatie bij de penningmeester:


Joop Lavooij

Kamgras 52

1687 WH  Wognum

022 984 3463


Stuwkracht10@Doopsgezind.nl

Periodieke schenking

In tegenstelling tot eenmalige giften is een periodieke schenking volledig aftrekbaar bij je belastingaangifte. Een deel hiervan komt dus terug van de Belastingdienst. Voor ons is het prettig dat we over een langere tijd op deze steun mogen rekenen. Het  bedrag dat terug wordt ontvangen van de Belastingdienst hangt af van de hoogte van de gift en het inkomen.

Voor meer informatie zie: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/verschil-periodieke-giften-gewone-giften

Een periodieke schenkingsovereenkomst is eenvoudig te regelen en gratis. De snelste manier om het te regelen is door het online formulier (via bijgaande link) in te vullen. Uiteraard houden wij ons aan de privacy wetgeving, wat is na te lezen in ons privacy statement.

Na invullen het formulier naar de penningmeester sturen. Na ontvangst vullen wij de laatste gegevens in en sturen een kopie terug.